Följ sidan "Loppisveckan för medlemmar"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Loppisveckan för medlemmar

imagetugbn.png

Lite förklaring till ovan:

Vecka 26 jobbar vi med att bygga upp och genomföra en av Sveriges största loppmarknader!

SIF är arrangör, alla pengar går till oss i SIF. Alla olika sektioner, fotboll seniorer till juniorer, löp och skid, bordtennis, gymnastik barn och vuxna, orientering. Därför vill vi att vi alla engagerar oss i loppisen. Loppmarknaden är på Granvallen i Simlångsdalen.

Loppisen har funnit i Simlångsdalen i mer än 40 år och har varit den nästan enda inkomstkällan för föreningen. Därför har vi i SIF låg medlemsavgift och vi behöver inte sälja något annat. Medlemmar/föräldrar hjälper till under hela året på olika sätt: sortering på mejeriet, hämtningar till loppis och kanske några extra tillfällen sortering/släng på mejeriet samt till julmarknaden som är i mejeriet. Andra tillfällen är kiosk vid matcher, tävlingar och ibland till större arrangemang som O-ringen eller att utomstående arrangemang/tävling.

*barn är välkomna efter kl 10, för att hjullastare som kör fram och tillbaka. Det är viktigt att barnen är under uppsikt av föräldrar eller vuxna under tiden hjullastarna kör på Granvallen.

” Vår loppis” i Simlångsdalen är en aktionsloppis. Det innebär att kl 10 kommer kunder och tittar, pratar med säljare och bestämmer pris på varan tillsammans, varans pris kan bli högre om enanden kund vill ge mer. Klockan 11 går start skottet, det är då försäljningen börjar. På plats kan det bli en budgivning mellan två eller fler kunder. När varan är såld måste kunden ta med sig varan eller försäljare sätter en skylt /klisterlappar att varan är såld. Efter att varan är såld tar vi inte längre ansvar för den.

Loppmarknaden i Simlångsdalen är årligen återkommande den första söndagen efter midsommar. Loppisen är en av södra Sveriges största och håller till på Granvallen. Här kan du läsa mer om loppisen och hur du skänker prylar till oss!

Inga nyheter är skapade

Eva Fors, Mahultsvägen 10 Granebo