Hoppa till sidans innehåll

Börja dra


Är du nyfiken på dragkamp? Då är du är varmt välkommen till oss i Simlångsdalens IF. Dragkamp är en sport för alla åldrar och storlekar, oavsett om du är lång eller kort, stor eller liten, gammal eller ung eller någonstans där emellan. Det som krävs är vilja och envishet för att lära sig tekniken. 

Just nu har vi inga träningar. Vi kommer att köra igång igen fram till sommaren när vädret har blivit varmare. Följ oss på Facebook för de senaste uppdateringarna. 

Vem kan vara med? 
Alla kan hålla på med dragkamp. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, lång eller kort, smal eller tjock, vältränad eller har levt som soffpotatis i 20 år, dragkamp kan vara sporten för dig! Alla är välkomna att prova oavsett om du är medlem i Simlångsdalens IF eller inte. Föreningen erbjuder även Bordtennis, Fotboll, Gymnastik, Löpning, Orientering och Skidor. Här kan du läsa mer om hur du blir medlem!

Vad behöver jag ha med mig? 
Du behöver ha med dig oömma träningskläder, gympa skor, dricka och gärna en kompis. Desto fler vi blir desto roligare blir det! 

Om jag vill ha mer information? 
Följ oss på Facebook eller hör av dig till tränare Karolina Persson tel. 070-25 777 83

 

Uppdaterad: 04 JUN 2018 11:28 Skribent: Lovisa Persson
Epost: Adressen Gömd

  

Vi har Swish! 
123 264 39 55
eller scanna koden nedan.

Postadress:
Simlångsdalens IF
Eva Fors, Mahultsvägen 10 Granebo
31396 Simlångsdalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info