Bli medlem - Simlångsdalens IF - IdrottOnline Klubb

Aktiva juniorer  300 kr

Familj               800 kr

Stöd                 150 kr

Medlemsavgiften sätts in på bankgiro 461-4244 Ange noga för vilka medlemmar betalningen gäller, namn och personnummer. Får det inte plats går det bra att skicka ett mail till kassören This is a mailto link

Medlemsutskick med betalningsinfo sker i januari/februari till alla hushåll med postnummer 313 96 och 31397.

De låga medlemsavgifterna kan vi hålla tack vare medlemmarnas arbete vid våra evenemang, viktigt är att alla ställer upp efter förmåga!
Vill Du göra mer i föreningen finns det alltid uppgifter, kontakta någon sektion eller styrelsen och tala om vad du vill arbeta med.

Som medlem deltar du fritt i alla de flesta av föreningens aktiviteter inom alla sektioner. SIF erbjuder flera olika träningspass varje veckan via gymnastiksektionen, bordtennissektionen, dragkampssektionen, fotbollssektionen, skid- och löpsektionen samt orientering.

Uppdaterad: 30 MAJ 2018 22:43
Skribent: Peter Johansson