Simlångsdalens IF är en idrottsförening med följande sektioner:

• Bordtennis
  • Dragkamp
  • Fotbollslag
  • Orientering
  • Skid/löpsektionen

Intresserad av att vara tränare? Tveka inte att höra av dig!

Medlemsavgifter för 2019:
Aktiva seniorer   600 kr
Aktiva juniorer    300 kr
Familj                 800 kr
Stödmedlem      150 kr

Stödmedlem är man då man inte deltar i idrottsaktiviteter men ändå vill stötta föreningen.

Medlemsavgiften sätts in på bankgiro 461-4244. Ange noga för vilka medlemmar betalningen gällernamn och personnummer. Får det inte plats går det bra att skicka ett mail till kassören This is a mailto link

Medlemsutskick med betalningsinfo sker i januari/februari till alla hushåll med postnummer 313 96 och 31397.

De låga medlemsavgifterna kan vi hålla tack vare medlemmarnas arbete vid våra evenemang, viktigt är att alla ställer upp efter förmåga!
Vill Du göra mer i föreningen finns det alltid uppgifter, kontakta någon sektion eller styrelsen och tala om vad du vill arbeta med.

Som medlem deltar du fritt i alla de flesta av föreningens aktiviteter inom alla sektioner. SIF erbjuder flera olika träningspass varje veckan via våra många sektioner.

Uppdaterad: 30 MAJ 2018 22:43 Skribent: Peter Johansson

Eva Fors, Mahultsvägen 10 Granebo