Loppisveckan 2019

24 JUN 2019 22:27
Nu är loppisveckan igång och vi behöver hjälp av alla. Aktiv, förälder eller supporter, er hjälp är nödvändig. Här finner ni mer info om vad som händer i veckan.
  • Skapad: 24 JUN 2019 22:27

Här kommer schemat för vecka 26. Det är den viktigaste veckan för Simlångsdalens IF. Det är då som idrottsföreningen drar in överlägset mest pengar till sin verksamhet. Därför är det viktigt att alla bidrar med sin arbetskraft aktiv, förälder och de som vill stödja idrottsföreningen.

Det kommer att behövas hjälp alla dagar, tillsammans gör vi det ihop!

Tisdag 25/6: kl 18, mejeriet extra sortering.

Onsdag 26/6: kl 18, byggnation på Granvallen (Tält, ställningar o bord).

Fredag 28/6: kl 17.30 lasta möbler och pallar på Mejeriet.

Lördag 29/6: kl 7 pressning upp, fotbollsseniorer. Kl 8 plocka upp saker på Granvallen. Barn under 10 år är välkomna efter kl 10, under vuxens översyn för att stora fordon kör på området. På kvällen håller vi vakt tillsammans genom att grilla de som vill. Ta med egen mat o dryck så umgås vi!

Söndag 30/6, LOPPISDAG: Säljare samlas kl 8-9 för att hämta växelkassa och bekanta sig med sitt område samt få genomgång av försäljningsregler. Kl 10 börjar visning för allmänheten, bud på varor ges. Kl 11 sker startskott för försäljning (dock inte böcker, kiosk, cafe som börjar kl 10). Försäljning pågår till ca kl 13. Efteråt stannar man kvar för att röja, städa, bygga bort!

På kvällen 18.30 är det en gemensam middag i Mahults byggdegård. Du/ni anmäler er på släpet till "kontoret". Glöm inte att meddela ev specialkost/allergier. Idrottsföreningen bjuder, ni tar med egen dricka, och vi byter alla roliga/tokiga/pinsamma historier från loppisen med varandra!

"Skit - loppis" på er!

Vi ses!