Hoppa till sidans innehåll

Börja dra


Är du nyfiken på dragkamp? Då är du är varmt välkommen till oss i Simlångsdalens IF. Dragkamp är en sport för alla åldrar och storlekar, oavsett om du är lång eller kort, stor eller liten, gammal eller ung eller någonstans där emellan. Det som krävs är vilja och envishet för att lära sig tekniken. 

Den 27:e maj samt 3:e juni genomförde vi våra första träningar. Vi från och med den 17:e juni träna på söndagar kl 15.00-16.30 för både vuxna och barn, bakom Gamla Mejeriet i Simlångsdalen (Adress: Gästgivarevägen 15). 

Vem kan vara med? 
Alla kan hålla på med dragkamp. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, lång eller kort, smal eller tjock, vältränad eller har levt som soffpotatis i 20 år, dragkamp kan vara sporten för dig! Alla är välkomna att prova oavsett om du är medlem i Simlångsdalens IF eller inte. Föreningen erbjuder även Bordtennis, Fotboll, Gymnastik, Löpning, Orientering och Skidor. Här kan du läsa mer om hur du blir medlem!

Vad behöver jag ha med mig? 
Du behöver ha med dig oömma träningskläder, gympa skor, dricka och gärna en kompis. Desto fler vi blir desto roligare blir det! 

Om jag vill ha mer information? 
Följ oss på Facebook eller hör av dig till tränare Karolina Persson tel. 070-25 777 83

 

Uppdaterad: 04 JUN 2018 11:28 Skribent: Lovisa Persson
Epost: Adressen Gömd

Kontakt: 

Tränare: 
Karolina Persson
This is a mailto link
070-2577783

Idrottsansvarig: 
Lovisa Persson
This is a mailto link
073-0675041