Dragkamp - Simlångsdalens IF - IdrottOnline Klubb

Dragkamp

Nyheter

Den 27:e maj och 3:e juni genomförde de två första dragkampsträningarna i Simlångsdalen! Från och med den 17:e juni kommer vi att fortsätta med träningarna på söndagar kl. 15.00.

Nu är det dags för premiären för dragkampsträning i Simlångsdalen! Klockan 15.00 den 27:e maj startar vi träningen och kommer blanda hejvilt! Ta med dig dina föräldrar, syskon, vänner, barn, ja allihop och kom och testa dragkamp!

Den 20:e maj kl. 11.00 är det dags för Turista Hemma i Simlångsdalen och självklart ska vi vara med! Kom till Tallhöjdens Världshus, där vi kommer hålla till, och testa din styrka i vår dragklocka!

Simlångsdalens IF bjuder in alla barn mellan 6-12 år till vår idrottsdag den 4:e april. Där kommer du få möjlighet att testa några av idrotterna som finns i vår förening: bordtennis, löpning och dragkamp!

Den 26/1 godkändes Simlångsdalens IF ansökan om medlemskap i Svenska Dragkampförbundet. Fram mot våren är tanken att prova-på träningar för barn och seniorer ska dra igång.

Tränare:
Karolina Persson